Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε ο 21ος Κολυμβητικός Διάπλους Λίμνης Πλαστήρα, σε μία αρκετά δύσκολη χρονική συγκυρία για αθλητικές και πάσης φύσεως εκδηλώσεις.

Τον Δεκέμβριο του 2015, η εταιρεία μας μοίρασε γλυκίσματα προς τα παιδιά της Φιλικής Φωλιάς «Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας».

Τον Αύγουστο του 2015, η εταιρεία μας συμμετείχε σε γεύμα αλληλεγγύης και αγάπης που διοργανώθηκε από εθελοντές και ανέλαβε όλη τη μεταφορά τροφίμων καθώς και την διανομή 550 ατομικών μεριδίων σε πρόσφυγες στο πεδίο του Άρεως.

Τον Φεβρουάριο του 2012, η εταιρεία μας συμμετείχε στη χορηγία μεταφοράς επίπλων γραφείου για τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από την εταιρεία Databank.

Τον Νοέμβριο του 2016, η εταιρεία μας πρόσφερε τρόφιμα προς τα παιδιά της Φιλικής Φωλιάς και συμμετέχει ενεργά στα έργα του Κέντρου Αγάπης Ελευσίνας. 

Τον Σεπτέμβριο του 2015, η εταιρεία μας συμμετείχε στη δωρεάν μεταφορά εξοπλισμού από την έδρα προς τις αποθήκες του συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά».

Τον Ιούλιο του 2015, η εταιρεία μας συμμετείχε στη δωρεάν μεταφορά του οικιακού εξοπλισμού οικογένειας της Αγκαλιάς, από την οικία της στο Περιστέρι προς πρακτορείο μεταφορών της περιοχής του Αιγάλεω συλλόγου «Προστασίας Αγέννητου Παιδιού».